tirsdag den 13. november 2012

Sundhedsinvestering

Årets bedste gave til mig selv er klart den nye saftpresser. Der er nemlig ikke meget, der overgår smagen af friskpresset saft, nu hvor det er sæson for rødbeder, æbler, gulerødder og kål. Vi får et stort glas hver dag - og den gode kapow-energi kommer nærmest skydende ud af kroppen efter sådan en omgang og fylder én med feel good.

8 kommentarer:

Pernille Pedersen sagde ...

Det ser lækkert ud. Måske man skulle ønske sig en saftpresser i julegave.

Birthe sagde ...

Helt enig! Jeg har lånt en presser af min mor - og håber hun har glemt det ;-). Jeg bruger nogle af de samme frugter/grøntsager som du gør - jeg adder bare ingefær og citron. Tak for tippet med kål!

Tina sagde ...

Det ser sundt og indbydende ud. Giver kål en god smag i...?

Marian N. Larsen sagde ...

FEDT med link. Nu ved jeg LIGE hvilken saftpresser jeg skal ønske mig af julemanden! Tak for sundhedsinspiration....

linda; sagde ...

@ pernille; jeg vil i hvert fald mene, at det er en perfekt julegave til sig selv:)

@ birthe; haha, det kender jeg godt - det med at låne gode køkkensager af sin mor og håbe, hun glemmer det. ingefær og citron er også smaddergode og smager skønt - jeg forsøger stadig med bladselleri i min saft, men jeg er altså ikke topbegejstret endnu.

@ tina; kål giver en kålsmag, så det er efter smag og behag om den er god ;) jeg putter bare en smule i f.eks. stokken fra broccoli eller lidt grønkål. jeg er ikke så hardcore endnu - men det kommer forhåbentlig.

@ marian; den er klart billigst hos elgiganten, hvis det er:) jeg håber, julemanden opfylder dit sunde ønske.

Laura - the Sweet Spot sagde ...

Tak, Linda. Det smitter altid at se en god juice. Du ved jeg digger Mads, og hans siger at forholdet skal være 80/20 i grøntsagsfavør. Og jeg har erfaret at til ca 4 glas kan der squeezes rigtigt meget kål, hvis bare jeg slutter med to citroner med (øko)skræl. Synes olierne i skallen giver gode krydderier.
Kh Laura

Mette sagde ...

Lækre billeder! Jeg tror at jeg må have saftpresseren frem igen. Kunne godt bruge et lille skud kapow ;)

Sarah sagde ...

Jeg ville ønske at jeg havde en saftpresser - men jeg må erkende at når man som undertegnede er opvaskehaderen (det kaldes jeg selv af min mor, som gang på gang roser mine andre hjemlige evner såsom planter), så duer en saftpresse i et opvaskerløst hjem bare ikke! - Men jeg er piv vild med de af mine veninder som er så søde at invitere på friskpresset juicer og ovnmad (jeg ejer ej heller en ovn). De har luret vejen til mit hjerte! Hurra!