mandag den 10. december 2012

Kaffekræs; KeepCup

Jeg har længe været begejstret for min lyserøde KeepCup i str. xs, der lige præcis passer til en cortado. Her er A's nye - blot lidt større og i sort. KeepCup er en miljøvenlig og bæredygtig baristakop, der er skabt til to go-kaffe, så man slipper for at smide papkruset ud og er fri for smagen af pap. (Og den er lavet af BPA-fri plast.) Win-win.

10 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

jeg har også 2 KeepCups - en small og en medium. Jeg er helt pjattet med dem. De holder kaffen varm i max 20 min, men tilgengæld er kopperne gode at drikke af og holder tæt på farten. At de er miljøvenlige er jo bare ekstrahurra!

Marianne sagde ...

De er rigtig fine :-) Har du købt den via deres hjemmeside eller kender du en forhandler i København? Måske i en biks på Jægersborggade? Husker svagt at jeg måske har set dem der. Kh Marianne

fasterfis sagde ...

Uh, jeg er også glad for min lyserød-gul-turkise! Noget større og holder varmen i mere end 2o min!
OG for længst brugt mere end de 15 gange, der skal til for at den er "tjent" ind i stedet for at få en papkop ,når jeg tager en takeaway te.

Marianne, du kan fx købe dem i Sweat treat på Christianshavn. Sikkert flere steder, men det er der jeg købte min i sommers.

Sofie sagde ...

Jeg er nødt til at eje mig en lyserød KeepCup! Som ikke-Købehavner må jeg vidst lige et smut forbi deres hjemmeside :)

linda; sagde ...

@ marian; det er nemlig bare ekstrahurra! og så er de jo drønpæne;) ja, man skal nok huske, at det ikke ligefrem er et termokrus - så bliver man muligvis skuffet.

@ marianne; jeg har købt min keepcup hos estate coffee på gl. kongevej, men jeg har også set dem hos meyers deli:) ellers har flere webshops dem også!

@ fasterfis; uhhj, din lyder altså smadderfin - god farvekombi. den tjener sig nemlig hurtig ind, ja :) så det er kun en god investering! og nå ja, man kan da selvfølgelig også bruge den til te. win x 3!

linda; sagde ...

@ sofie; den trang forstår jeg virkelig godt;) se f.eks. her; http://www.room21.dk/dk/varumarken/keepcup-2.html

Sofie sagde ...

Tak! :) jeg har dog lige sms'et søster som er i København i disse dage og bedt hende prøve at købe en til mig - og heldigvis skal hun tæt på Gl. Kongevej, så forhåbentligt kan hun få fat i en til mig! :)

Iris sagde ...

Den er da virkelig smart, og jeg er vildt med at den er bæredygtig! Er der et skruelåg eller lignende, så den kan holde til at blive smidt i tasken og vælte rundt dernede på en frisk cykeltur? :-)

Laura sagde ...

Jeg er også allerede vilde med mine to. Linda, må jeg ikke sige at Anja i greenstyle.dk har dem i sin webshop. Hun var den første i DK til at ha dem. Og hun har så meget andet fint. (Og nej, det få jeg ikke penge for :-))

Camilla sagde ...

Det er jo helt utroligt så populære Keepcups er blevet. De er bare så fede! :-)