tirsdag den 4. december 2012

Orange luneri

Det ligner næsten et par julesokker, men de er altså knaldorange og ikke nisserøde. De er lavet på Danmarks eneste sokkemaskine af en herre i Nordsjælland. Og når man ikke selv kan strikke eller hækle, må man købe det bedste håndværk hos andre. De er varme, vanedannende og vinterperfekte. Han har lovet snart at lave dem i en pæn blå farve, bordeaux og grå. Bare et lille tip til vinterkolde fødder, der fryser i prikkede strømper fra Monki.

10 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Ej, hvor er det bare fede! Er misundelig (:

- Kit

PROVINS sagde ...

Hold op de er fede!!! Hvor i nordsjælland - eller har du snydt og hittet dem på nørrebro :-) for dem VIL jeg også ha!

Sofie sagde ...

Uha, de ser jo fantastiske ud! Gode strømper er bestemt ikke at kimse ad.

fasterfis sagde ...

Varme strømper redder mit liv gang på gang!

På med strømpen og ud i sneen!

Losarinas mor sagde ...

Uld er godt !
Jeg kan slet ikke komme igennem vinteren uden hjemmestrik om fod og hånd og hals og øre :)

Iben sagde ...

Mmm uld i strømperne. Jeg har også rigtig mange af den slags. Størstedelen har de ældre damer på min fars tidligere arbejde strikket - han arbejdede på et dagcenter, hvor der blev kreeret strømper, puder og kunstværker til den helt store guldmedalje. Og så har jeg et par, jeg købte i en lille bjerglandsby i Tyrkiet. De er vel det, man kan kalde for mangefarvede, og havde de været på en trøje, ville den aldrig komme på. Men på fødderne er farverne perfekte og drønsmarte :-)

Katrine Johannesen sagde ...

De ser dejlig lune ud, hvor finder man manden med strikkemaskinen?

linda; sagde ...

@ ak; haha, dejligt at du deler sokkeglæden. de er også helt gennemskønne!

@ provins; jeg har snydt - fuldstændig. de er nemlig købt på nørrebro i jægersborggade hos den gode maria i my favourite things :) lige nu er der flest i mandestørrelser, men der burde snart komme flere, så du også kan få fødderne i dem!

@ sofie; det skal man nemlig ikke - og nu har jeg så lavet et helt blogindlæg om sokker. jeg troede ikke, det skulle ske;)

@ fasterfis; det er vigtigt - det må man altså ikke gå ned på! du kan sikkert både hækle og strikke dine egne? dygtige dame!

@ losarinas mor; åhh, det lyder også dejligt med hjemmestrik til det hele. det må være endnu bedre! misunder dig dine kreahænder:)

@ iben; ej, hvor fint! så bliver man ekstraglad, når man hopper i strømper med så gode historier bag. strømper med gode minder i - det er altså ret fantastisk. på fødderne kan man sagtens være spraglet eller multifarvet, men det duer ikke på så mange andre måder - jeg er helt enig:)

@ katrine; de er simpelthen så varme og rare! jeg ved faktisk ikke, hvor manden præcis bor - men man finder mandens strømper i butikken her; http://myfavouritethings.dk

PROVINS sagde ...

Ved du hvad -- Jeg var jo dernede efter en dejlig læbepomade i går - og fandt de fantastiske strømper helt selv :-) så nu går Andreas rundt i et par -- og jeg må væbne mig med toldmodighed. Det er jo mega favorit butikken! --

Anne sagde ...

varme strømer er GULD værd. Lige meget om de er hjemmelavede eller hvordan. Dines farve kan da kun gøre en glad i låget :)

Kh