søndag den 27. juni 2010

Fødselsdagslykke


Her er én af mine fødselsdagsgaver, som jeg har glemt at vise. Jeg behøver nok ikke fortælle hvor glad, jeg blev.

onsdag den 23. juni 2010

Dyt, dyt der er gade-nyt


Vi har forsømt 2200 Polaroid, men nu er der igen lidt nyt. Klik-klik. Fremover giver vi den gas med opdateringer fra Nørrebro. God onsdag fra DJ rumvæsen.

mandag den 21. juni 2010

Verdens gladeste/heldigste pige
LETTELSE er et fattigt ord, når eksamensslutspurten mindede om en nærdødsoplevelse. Men det gik jo heldigvis, og jeg hopper stadig op og ned i lutter glæde over at vende tilbage til luksusting som mad og søvn. Jeg er uforståelig træt, men meget lykkelig. Fødselsdagsfejringen er fortsat i dag, og jeg må have været forfærdeligt artig med den gavehøst, søde tanker, kys og kram, som jeg har fået. 24 år og utrolig sentimental - jeg har nemlig verdens bedste kæreste, familie og veninder. Tusindtrillioner tak til alle.

fredag den 18. juni 2010

Træthedsramt


Jeg har slidt store huller i min overskudskappe, fordi jeg i topfart har indhentet hele filmhistorien fra 1895. Nu har jeg til gengæld brug for en stor bid af den mentale cupcake. Du tager bare en haps, hvis du også trænger. Der er kun det sidste terperi tilbage, og så slutter det forhåbentlig mandag morgen: Livet vender tilbage - også på bloggen uden ynk og tralvhed. Fortæl mig gerne noget rart imens. Om ferie, kage, kærlighed, hvad som helst ... Af gode ting kan jeg nævne, jeg har fødselsdag på søndag.

mandag den 14. juni 2010

En stjerneveninde


Husker I min hang til eksamensforkælelse? Den lever stadig, og jeg holder meget af konceptet. Med præcis en uge til den meget omtalte eksamen har jeg fundet et nyt plaster på det blødende eksamenssår. Paul Smith kjolen med stjerner er nemlig flyttet ind i klædeskabet, og vi er meget hurtigt blevet hjerteveninder ... stjerneveninder?

fredag den 11. juni 2010

Vesterbro by nightHer er lidt gadeglimt fra arkivet. Jeg havde ellers givet mig selv blogforbud, fordi jeg har travlt-travlt-TRAVLT med eksamenslæsning. Jeg skal i løbet af den næste uge nå at erhverve mig en form for autisme, så jeg kan huske hele filmhistorien udenad. Derfor må alt det sjove lade vente på sig. Imens drømmer jeg om street art og balloner.

onsdag den 9. juni 2010

søndag den 6. juni 2010

Mangfoldighed i hjerteform'Vi vil leve sammen' er ordene på den nye skulptur på Nørrebro. Op langs søjlen er budskabet indgraveret på flere forskellige sprog. Det røde hjerte er lavet af sammenpressede våben konfiskeret af politiet. Kunstværket fremhæver dét, Nørrebro kan. Den er virkelig besøgsværdig.

fredag den 4. juni 2010

Fejring af gaden i gaden
Kreativiteten er for alvor rykket udenfor på gaden med tanks, pandaer, pudekamp, festglæde, kunst og musik. Sikke en hyldest til byrummet der i går var at opleve på Nørrebro. I aften gælder det Vesterbro. Ses vi?

tirsdag den 1. juni 2010

Eksamensforkælelse


Jeg er tilsyneladende smaddergod til at have ondt af mig selv i denne eksamensperiode. Men nu skal det hele jo ikke være åhuhåh elendighed, og derfor har jeg indført begrebet eksamensforkælelse i mit liv. Denne gang prøver jeg med lidt godt fra Jurlique, mens jeg stadig forsøger at hjælpe min hud med smørelse indefra, som du kan læse mere om i mine seneste skriblerier på Urtekram-bloggen.

Det næste jeg kaster mig over i vejen til velvære er hot yoga hos Nalini Yoga. Jeg skal nok give en melding, når jeg har leget kluddermor på yogamåtten.