fredag den 30. juli 2010

Den lille guide til Barcelona II

Jeg fik aldrig lavet fortsættelsen af miniguiden til Barcelona. Men nu er den efterhånden blevet efterlyst tilpas mange gange, og her kommer den altså trods massive forsinkelser.

Spisesteder

Organic - fint vegetar spisested med gode retter, stor fri salatbar og tag-selv-suppe.

Olivia - det bedste og mest hyggelige morgenmad-sandwich-kagested.

Komomoto - fantastisk sushi. Prøv deres lækre dumblings og misund indretningen.

Made in Italy - elsker du god, hjemmelavet italiensk mad, skal du besøge dette elskelige sted. Virkelig, virkelig god mad, magisk atmosfære og varm betjening. (Billedet er hapset fra Barcelona.unlike, da vi glemte kameraet den sidste aften)

Und dig selv

Aire de Barcelona - fan-fan-fantastisk spa-sted i de smukkeste omgivelser. Bestil tid hjemmefra til massage og nyd efterfølgende de mange forskellige bade og saunaer. Det er min bedste spaoplevelse nogensinde.

Tag en big af chokoladehimlen i en herlig lille butik i gaden Princesa.

Den nyindkøbte chokolade nydes bedst i fine omgivelser på havnen.

Københavnsk krammerInderlig gensynsglæde og stor krammer med København efter to ugers fravær.

Fornem hjemkomst på Dyrehaven med veninde.

onsdag den 28. juli 2010

Sommerstilhed

Tid.

Tid til alle de ting der har stor affektionsværdi for mig.

mandag den 26. juli 2010

Summer feeling

Portugal. Dasede på stranden, slukkede for mobil, computer og hjerne, gik i klipklapper og sommerkjoler, hang ud med de lokale på Pastelaria med kager i smukke farver, blev grebet af Jakob Ejersbos Eksil i et sådant omfang at det resulterede i en krabberød ryg, drak smoothies og spiste friskfangede omega-3, blev træt af fulde englændere men aldrig af panoramaudsigten til kystlinjen, nød lange, varme aftenener med A.

Dyrebart.

Hjemmevideo

video
Vi sender en video hjem i stedet for et postkort.

fredag den 16. juli 2010

Pakket, tjek - sommerfugle, tjek


Vild glæde og blafrende sommerfugle er ankommet med udsigten til en uges siesta sydpå. Drømmen om azurblåt vand, gule klippesten og at forsvinde væk i en god bog (Jakob Ejersbo er pakket) er nu vanvittig tæt på. Vi flyver til Portugal i morgen meget-meget tidlig. Hav det godt så længe.

tirsdag den 13. juli 2010

Feriedrømme


Det er snart tid til at hive solstolen frem, få sand mellem tæerne og indtage rigelige mængder af kold hvidvin og friskfanget fisk. På lørdag starter ferien. Vi rejser til enten Sardinien i Italien eller Algarvekysten i Portugal. Har I været nogen af stederne? Jeg drømmer mig tilbage til Calabrien, hvor vi var forrige år. Det var hjertesmeltende med manden i mit liv, smukke strande, fuldstændig fantastisk mad og ægte italiensk stemning med vasketøj hængende i de smalle gader og gamle, farverige bygninger.
Hvor sætter I feriestikket i?

lørdag den 10. juli 2010

Sød, sød sommer
Jeg har sat ny hastighedsrekord i jordbærspisning efter at have plukket 8,5 kilo. De her dage kommer i en pulje, der hedder "alt det gode, rare og søde ved sommeren."

tirsdag den 6. juli 2010

Småtterier i sækkevis


Jeg søger et hyggeligt loppemarked, hvor jeg kan sælge ud af kælderrummets og klædeskabets overload af tøj og andre dimsedutter. Kender du ét, hvor jeg indenfor den nærmeste fremtid kan få mig en lille bod? Jeg er verdensmester i at gå på loppemarked og finde en masse guld, men jeg er knap så dygtig til at sælge og rydde ud i bunkerne.

mandag den 5. juli 2010

Barndommens gade
Rester fra bybørn i Jægersborggade. Farvekridt og yoyo er i min verden stemplet med nostalgi, så jeg synes, det er wunderscön, at andre stadig glædes over noget så simpelt. Jeg får lyst til at tagge bymure og brosten på Nørrebro med guldglitter og kridt og kaste lidt med min gamle, røde Coca-Cola yoyo. Mon jeg stadig kan lave en 'rundt om jorden'?