onsdag den 30. marts 2011

Mærkbart & stort savn;


I en tempofyldt tid kan det være svært at finde den nødvendige ro. Jeg forsøger hele tiden at mærke efter, men nogle gange lykkes det bare ikke rigtig, og det hele går lidt/alt/meget for hurtigt. Nu har jeg lyttet ekstragodt efter. Og jeg har fyldt de næste mange uger med mine favoritpersoner. For jeg savner dem sådan - på den der måde hvor det ikke rigtig er til at holde ud meget længere.

Har du også brug for tanketid, kan jeg varmt anbefale den überskønne Penny Police og især hendes fine sang Slow Down Sofie og den skrøbelige What if life doesn't kill you

tirsdag den 29. marts 2011

Rejselyst;


Den dansende dame giver mig lyst til at flytte adresse til et eksotisk sted med duftende citronlunde og bløde skyer på den blå himmel. Er jeg den eneste, der har udlængsel?

Drømmer mig lidt væk, mens jeg hører dette rare nummer.

søndag den 27. marts 2011

Originale opfindere & seje skribenter # 6

Jeg kan varmt anbefale at zappe forbi ugens udvalgte blog-lady Pille-Pernille, som altid er på nye eventyr. Hun suser rundt på sin fine cykel, tager billeder af hverdagsfund & opdagelser og har et berigende historiefortæller-gen. Det er både de helt små historier om det personlige surdejs-projekt og de større historier om hvorvidt, mænd vil giftes med piger med hang til lyserød. For det er Pille - lyserød fra top til tå og fuldstændig fantastisk dygtig til at spotte lyserøde lækkerier. Det hele sat sammen udgør Pilles blog, der vækker glæde, så man helt sprudler.

# fasterfisblogspot.com

Alder, beskæftigelse, bopæl:

Jeg er 32 år og uddannet modedesigner (mode er en underlig snegl) fra Designskolen Kolding men uden job lige nu, desværre. Jeg bor i København og er oprindeligt fra Århus-land

Særlige kendetegn ved din blog?
Tjo, her bliver jeg jo underligt ydmyg og forstår ikke helt, hvad andre synes er særligt ved bloggen. Men jeg tror, man ret hurtigt for øje på, at jeg er sært meget lyserød. Billeder er også et kendetegn - for jeg vil hellere vise billeder end ord. Og så er der jo også humor-tingen. Sjov er nemlig det bedste, jeg ved.

Hvad er grunden til, at du bare må blogge?
Jeg har vist altid været ret vild med at vise sager frem, og sådan en blog er brandsmart til formålet. Da jeg startede eventyrene for snart 3 år siden, var formålet, at jeg gerne ville ha', at de mennesker i mit liv som jeg ikke så så tit, kunne følge med i, hvad jeg lavede. Nu har det ændret sig, og nu blogger jeg mest, fordi jeg er pjattet med det. Der har jo åbnet sig det her store blogland, hvor jeg holder af at hænge ud. Og så har jeg altid været typen, der højt udbryder overraskende lyde/ord, når jeg får øje på detaljer alle mulige steder, og jeg undrer mig altid over, om andre virkelig ikke ser dem - eller om de bare ikke har brug for at dele det?

Hvor lang tid bruger du cirka på at blogge?
Jeg poster cirka hver anden dag. Jeg vil skyde på, at jeg bruger 10-30 min per indlæg. Plus det løse med for eksempel at svare på kommentarer. Hvis bloggeri indebærer at lure rundt på andres bloggies, så bruger jeg vel rundt regnet lidt for meget tid - henved tusind timer per dag, vil jeg tro. Dét der in between jobs giver tidsoverskud.

Hvad/hvem inspirerer dig, når du blogger?
Godt spørgsmål - mest af alt er det alle de små ting, som jeg får øje på i hverdagens detaljer, der inspirerer mig til at vise frem. Men jeg bliver da klart også inspireret af at kigge på andres blogs og se, hvad I viser frem. Der er ikke én bestemtm der inspirerer mig. Det er vist summen af det hele, der gør det for mig.

Hvad er det allerbedste ved at ha’ en blog?
At det er mit lillebitte sted på et kæmpestore internet. Mit helt alene, hvor jeg bare kan være mig. Jeg er en sucker for kommentarer. Jeg tror, jeg er skolet rigtigt meget gennem min uddannelse og interesser til at ønske at vide, hvad omverdenen synes. Det er jo omverdenen, der aflæser hvem, og hvad jeg er og laver. Og så er det rart, at der er så mange mennesker, som jeg slet ikke anede fandtes, som har noget at sige til mig. Og som jeg også har noget at sige til. Hvor er det smart!

De vigtigste elementer i en god blog?
En god blog fanger mit blik med interessante vinkler på billeder, flotheder, grimheder, spændende sprog og humor. Blogs der kun viser den pæne side af bloggerens liv frem, keder mig ret hurtigt - også selv om jeg først blev fanget af smukheder. Alsidighed er et godt kodeord. Detaljerne er et vigtigt element på min betteblog - detaljer enten af verden eller mig.

Hvis du skal sætte toner på din blog, hvilken sang vil du så vælge?
Den er svær! Jeg er jo ret alsidig i musik ligefra punk til happy go lucky-agtige toner - og nærmest alt midt i mellem. Jeg har hørt Björk, siden jeg var en ung teenager, og hendes lyst til at undersøge alt inden for musik er så inspirerende for mig, at det må blive hendes toner, der må lyd-pryde de nye eventyr. Walkabout fra hendes tid i The Sugarcubes rummer finhed og humor der gør glad.

Babykærlighedsting;

Mit mosterhjerte banker og banker. Jeg bliver simpelthen nødt til at vise nogle af de ting, som blev delt ud i går, da jeg besøgte den lille niece i det svenske. Behøver jeg at sige, hvor rart og fantastisk det var at se hende? At kysse hende, kramme hende, holde hende. Om og om igen.

# Så bittesmå og så kæmpesøde. Min svigermor har lavet de her sutsko til Filippa. Og der fulgte også den skønneste strikkjole med. Jeg glæder mig sådan til at se hende i de strikkede sager.

# Nu hvor gaven fra Katrine er videregivet, skal den bestemt også vises frem. For der er dømt ægte retro-love, og moren var meget-meget begejstret.

# Flotte fotoalbums er åbenbart umulige at finde. Så vi måtte ud i andre løsninger. Bogen er fyldt med billeder af den lille underskønne frøkens første måneder.

# Min søde svigermor har også strikket denne knusfine hagesmæk til Filippa. Den er strikket med alverdens kærlighed & omtanke. Tak.

Hurra for de små størrelser. Jeg er ramt. Sådan for alvor.

lørdag den 26. marts 2011

Notesblok-hyldest


Hvis du trænger til en genopfyldning af noteshæfter i flotte farver & med fantastisk fine motiver, skal du smutte en tur forbi Cinnober i Indre By. Jeg faldt for dette lille hæfte, og jeg tror, det skal være min løbe- og maddagbog. Den bliver helt sikkert også fyldt med lister.

fredag den 25. marts 2011

Taknemmelighed


Forleden dag lå der den fineste gave i min postkasse. Den var ikke til mig, men til min lille niece. Den er fra en betænksom sjæl i blogverdenen. Katrine fra bloggen Busy doing nothing har nemlig været så fantastisk sød at sende en hjemmelavet gave til Filippa. Jeg bliver noget så varm om hjertet og føler mig meget heldig. Det må simpelthen være den allerbedste blog-karma nogensinde. Tusind trillioner tak, Katrine. Jeg glæder mig sådan til at give den til Filippa, når jeg i morgen skal kysse en masse på hende.

onsdag den 23. marts 2011

Forårskulør;


Blomstrede kjoler og prikkede skjorter rimer jo også på røde læber. Jeg er ellers smadderglad for min lipbalm fra EOS, men lidt farver på læberne pynter bare lidt ekstra.

Min evigfine veninde Marie har altid Topshop-læbestift på, og jeg er kraftigt inspireret af hende. Jeg øver mig stadig i at blive rigtig god til at gå med den. I mine øjne er det nemlig stadig lidt voksent - på en eller anden mærkelig måde. Har du det også sådan, eller er du stor lipstick-fan?

søndag den 20. marts 2011

Originale opfindere & seje skribenter # 5

Mød yndlings-Anja, som er ugens udvalgte blogger. Hun er min jyske åndsfælle, og jeg holder ustyrlig meget af hendes grundlæggende gåpåmod, dedikerede vegetar-opskrifter, bankende øko-hjerte og inspirerende tegnestreger. Jeg er småafhængig af Anjas blog, og jeg tjekker den dagligt. Jeg tror, jeg ved hvorfor. Den er et skatkammer af tankevækkende følelser og ærlige, skarpe ord.

# itsapalace.com

Alder:
36 år

Beskæftigelse:
Syr, tegner, laver mad, holder foredrag om økologiske tekstiler og underviser

Bopæl:
Bor i Andelssamfundet i Hjortshøj, lidt nord for Århus

Særlige kendetegn ved din blog?
Det ved jeg faktisk ikke. Jeg tror, jeg er meget ærlig og meget mig selv. Men jeg ved ikke, om det er særligt for min blog - sådan har alle bloggere det vel. Og pludselig opdager man, at der alligevel er mange andre blogs, der minder om ens egen. Men jeg er meget passioneret omkring økologi, kærlighed og den slags.

Hvad er grunden til, at du bare må blogge?
Der er så meget knald på min hjerne, at jeg bare må have en ventil. Den ventil er min blog. Hvis den ikke fandtes, ville jeg fortsætte med at skrive lange breve til dem, jeg kender og fylde tegnebøger med notater og skriblerier.

Hvor længe har du blogget?
Siden 2007-08

Hvor lang tid bruger du cirka på at blogge?
Så lang tid som jeg overhovedet kan komme afsted med det. Men nogen gange er jeg nødt til at prioritere støvsugning f.eks. (eller arbejde) og så må jeg droppe et indlæg. Jeg har noter overalt med ting jeg bare lige skal have skrevet, syprojekter jeg vil vise, eller tegninger på vej. Nogen gange kommer jeg i tvivl om min blog i virkeligheden er min ventil og ikke en katalysator der skaber mere fremdrift og energi til flere og flere blogindlæg.

Hvad er det allerbedste ved at ha’ en blog?
At den er MIN! Ingen andre kan bestemme over den. Jeg har en lille fascist i maven, der elsker at bestemme suverænt. På min blog er der kun mig, mine tanker, tegninger og syprojekter. Det er mit land, som jeg selv kan være den store stygge diktator i. Og så er det bedste selvfølgelig også alle de vidunderlige mennesker, man kommer til at kende, råber jeg inde bag Mussolini, der lige tog over i dette spørgsmål.

Hvad/hvem inspirerer dig, når du blogger?
Naturen. Mine seje søn. Min mand. De bøger jeg læser om astronomi, selvudvikling og meditation. Og så er jeg så heldig at bo et sted med en masse fantastiske og tossede mennesker, som virkelig inspirerer og udfordrer mig på mange planer.

Hvad er de vigtigste elementer i en god blog?
At man kan mærke mennesket bag. Og hvad de tænder på og brænder for.

Hvis du skal sætte toner på din blog, hvilken sang vil du så vælge?
Mit yndlingsnummer så langt tilbage, som jeg kan huske er Ghosttown med The Specials. Fordi min blog er min, så går jeg også ud fra, at dette her nummer vil passe til den.

Filmfristelser i hobetal;


Klokken slår snart CPH PIX. Og jeg storglæder mig allerede - præcis ligesom sidste år. Programmet skal dissekeres, og der skal udvælges et par kandidater blandt de mange-mange filmfristelser. 'Overraskende kant' er søgeordene.

Jeg kan garantere, jeg deler ud af mine filmfavoritter - ligesom sidste år.

Ser du mon med?

lørdag den 19. marts 2011

Helbredende lørdagseffekt
Start-parat-weekend;

# Kikærter, krydderurter, hvidløg og andet godt blev forvandlet til falafler
# Lejligheden er igen ren & ryddelig efter en større kamp mod nullermændene
# Bogkiggeri inspirerede til næste uges madplan
# Forårsluft blev indtaget i så tilpas store mængder, at det friskede op indeni

Det lyder noget hausfrau-kedeligt, men hokus-pokus; det giver overskud & energi til hele næste uge.

Af hjertet tak for alle jeres tankekram til lille Filippa. Efter en uges indlæggelse er hun rask igen og hjemme i egen seng. Det er jeg så inderlig lykkelig for.

fredag den 18. marts 2011

Kærlighedskram


Dagen starter med en lille kop opladning, mens jeg sender tusind kærlighedskram & mange helbredende tanker til min lille niece, der er indlagt i Malmö.

torsdag den 17. marts 2011

Help Japan

Det giver ikke særlig meget mening at skrive om en lille, lyserød lykkefølelse og en blød sofatanke, når store dele af verden lider. Personlige initiativer rundt omkring i blogland rykker derimod.

Jeg vil henvise til Anne-Sophies blog Andre Anliggender, hvor hun deler forskellige muligheder for at støtte japanerne. Læs selv det tankevækkende indlæg 'En ven i den japanske nød.'

Billedet er taget af fotografen Hilda Grahnat. Hun sælger print og postkort i hendes Help Japan-webshop. Alle pengene går direkte til Røde Kors' hjælpeindsats i Japan.

onsdag den 16. marts 2011

Dronningen af seje streger;
Mød CMYK kld. Det er et kombineret galleri/butik i Jægersborggade. CMYK er min faste billed-pusher og et underfundigt univers med alt indenfor tryk, tegninger, postkort & plakater.

PrintFabrikken sørger for, at du får trykt fine, farverige plakater til en overkommelig pris. Og på BogStolen - som er en reol lavet af stole - finder du kreative kunstnerbøger.

Det er ikke første gang, jeg omtaler CMYK. Mine favoritter fra krea-paradiset finder du lige her og her.

tirsdag den 15. marts 2011

Tegnestreger;


Nye blyantsstreger i glas og ramme til projekt billedvæg. I morgen viser jeg, hvor den er købt.

søndag den 13. marts 2011

Originale opfindere & seje skribenter # 4

Denne uges berigende bloginde hedder Pernille. På nillo-novice-bloggen finder du hendes passion for musik, mad, øko-love, bøger, wellness og byens detaljerigdom. Kig forbi og oplev rarhed i cyberspace.

# nillo-novice.blogspot.com

Alder:
Jeg er 27 – om lidt; 28.

Beskæftigelse og bopæl: Jeg studerer og bor i København.

Særlige kendetegn ved din blog?
Noget med en enkel opsætning & detaljebilleder .. tror jeg.

Hvad er grunden til, at du bare må blogge?
Jeg har altid elsket at tage billeder af de mærkbare eller særlige ting, jeg støder på. I mine notesbøger står en million stikord om steder eller ting, jeg skal huske at fotografere. Det at blogge er en sjov mulighed for at dele det, jeg ser.

Hvor lang tid bruger du cirka på at blogge?
Jeg forsøger at blogge hver dag. Hvis jeg kan se, jeg får en travl dag/uge, laver jeg et indlæg (eller flere) og sætter Blogger til at udgive dem på selvvalgte tidspunker. Det fungerer godt, og jeg har rigeligt at dele.

Hvad/hvem inspirerer dig, når du blogger?
Jeg elsker detaljer & udsnit. De små ting kan inspirere mig; en vinkel, fint lys, skæve ord etc. Enkelthed kan man sige. Jeg er ret vild med det visuelle i at blogge. At følge spændende mennesker og se på flotte fotos fra vidt forskellige steder i Danmark - og verden for den sags skyld.

Hvad er det allerbedste ved at ha’ en blog?
Det er tanken om, at jeg på et splitsekund kan dele fotos, ord eller tanker med andre. Og så er det noget så hyggeligt at modtage kommentarer fra andre bloggere.

Hvis du skal sætte toner på din blog, hvilken sang vil du så vælge?
Yegelle Tezeta af Mulatu Astatke.

lørdag den 12. marts 2011

Løbelyst;


Det er som om, det er sjovere at løbe i et par nye sko - i næsten pink.

Økologisk hyggekrog

Summertimes, Cool Carrot og Good For Me er nogle af de indbydende juicetitler hos juice- og sandwichbaren njoy. Det dufter helt af sommer & sundhed. Stedet er netop åbnet i en høj kælder, som byder på rar loungemusik og en afslappende atmosfære med Anders And-blade, bløde puder og trådløst internet.

Det er allerede ét af mine nye favorit hæng-ud-steder. Det bugner nemlig med friske frugter og gode grøntsager, som alle er stemplet med det velkendte røde Ø. Størstedelen af råvarerne kommer fra danske gårde, ligesom sandwichbrødet bages hos Høyers økologiske bageri. Det er en haps herlighed.

njoy er Nørrebros nye, sunde hyggekrog, og jeg kommer glædeligt igen-igen-igen. Næste gang skal jeg vist prøve et ingefærshot og en frugtboks.

Prøv selv: Peblinge Dossering 4, 2200 Kbh N.

fredag den 11. marts 2011

At leve indefra
Jeg læser, lytter og lærer.

Jeg er så træt af at høre min egen stemme sige, at jeg har travlt.

Kender du det?

torsdag den 10. marts 2011

Ugens bedste-bedste optur;

Min sunde side har nærmest været usynlig det sidste lange stykke tid. Først var det for koldt/vådt/blæsende til at cykle, så kunne jeg ikke tage mig sammen til at løbe udenfor i sne&sjap, og der var jo også lige den meget søde tand, der hyggede sig særligt godt med pressede deadlines og de allestedsnærværende lange dage. Ja, og mange andre dårlige kliché-undskyldninger.

Men der kom en lille engel flyvende, mens jeg lå i dette hyggelige lokale hos Den Gode Behandling.

Jeg har nemlig fået øreakupunktur mod sukkertrangen, og indtil videre virker det tiptop-godt. Jeg har slet ikke lyst til noget sødt - og sådan har jeg aaaldrig(!) haft det før. Jeg aner heller ikke, om det fortsætter, og jeg ved slet ikke, om det virker på andre. Men jeg kan mærke, hvor godt det er for min krop, som jubler og er meget overrasket - nærmest i chok.

Så i mandags begyndte jeg også at løbe igen. Sådan fast. Og jeg fortsætter altså - har faktisk også booket tid på et løbehold, for jeg gider simpelthen ikke falde i igen. Slut-prut-nu. Ligesom cyklen er blevet en fast bestanddel af hverdagen. Noget bedre vejr ville dog hjælpe på lysten til pedal-ræs.

Jeg prøver ikke at pudse nogen sundhedsglorie. Men hvis jeg deler det med jer, så er der jo nogle, der kan holde mig op på dét og kaste efter mig med dårlig samvittighed, hvis der sniger sig en kage ind.

Opråb til alle sundhedsfreaks & sundhedsskeptikere; Er du sød at give mig dit bedste tips til løb/anti-sukker/gode, sunde snacks osv.? Jeg kvitterer med en virtuel smoothie.

onsdag den 9. marts 2011

Kærlighedsklubben

Jeg stemmer for en ny omgang småtingslykke i listeform, når dagen pludselig byder på raketregn.

I min kærlighedshimmel er der i øjeblikket fuld af;

# 'Mormors billeder' fra Lisen Adbåges berigende blog

# Denne følsomme & fine sang fra Lykke Lis nye album

# Puder med ugler & ulve + sjove dukker fra topseje Donna Wilson

Vil du være med i kærlighedsklubben? Så del ud af dine favoritter, og jeg bliver hjerteglad.

tirsdag den 8. marts 2011

Frisk forårsfølelse;

Når solen sådan improviserer og giver os en mægtig portion D-vitaminer fra morgenstunden, kan dagen bare komme an. En cykeltur med krøllede musikhoveder i øretelefonerne virker styrkende.

Jeg kan ikke leve uden de lune, lyse stråler. Så nu er der masser powerenergi til bageprojekter, den proppede kalender, nye projekter og en løbetur i aften.

PS; Hurra for kvindekampgejst og brændende bh'er. Jeg vil fluks overveje, om jeg skal være sur på mænd resten af dagen, eller hvordan jeg skal markere den 8. marts.

mandag den 7. marts 2011

Originale opfindere & seje skribenter # 3

Pernille er en farverig kreadame, og hun forsøder blogland med skæve, smukke streger, opfindsomme indfald & ord + enkle, rammende portrætter af hverdagslivet. At være på besøg på hendes virtuelle værelse føles som smadderrart selskab, og man har lyst til at blive lidt længere.

# pernilleegetoft.blogspot.com

Alder: 23 år

By: Kommer oprindeligt fra Aalborg men har boet i Kolding i snart 3 år

Beskæftigelse: Studerer grafisk design & illustration på Designskolen Kolding.

Særlige kendetegn ved din blog?
Den er meget personlig. Den handler jo i virkeligheden bare om, hvem jeg mødte i går, hvor længe jeg sov i morges, og hvor mange kopper kaffe jeg har drukket i dag. Jeg skriver tingene, som de siges og har hverken styr på grammatikken eller stavningen. Men jeg synes egentlig heller ikke, det er så vigtigt. Det vigtigste er vel, at man kommer ud med det, man har på hjertet. Og det føler jeg, at jeg gør.

Hvad er grunden til, at du bare må blogge?
Fordi jeg har rigtig mange ting på hjertet. Jeg synes, det er vigtigt at skrive ting ned - også selvom det handler om de helt små (og måske lidt ligegyldige) ting i hverdagen. Desuden kan jeg mægtig godt lide at tage billeder og synes det er rart at kunne dele dem med andre. Jeg startede bloggen for min egen skyld og vidste ingenting om faste læsere og anbefalinger og så videre. At det så er kommet oveni, er jo bare et kæmpe plus.

Hvor lang tid bruger du cirka på at blogge?
Det svinger meget. Nogle gange kan der gå flere dage, hvor jeg ikke får lavet et indlæg. Andre gange laver jeg flere på en dag. Men jeg tror, at jeg bruger 10 minutter om dagen i gennemsnit. At jeg så har nemt ved at blive opslugt af andres blogs og kunne bruge hele dage på at surfe på nettet, er en anden snak.

Hvad/hvem inspirerer dig, når du blogger?
Jeg bliver inspireret af mange ting: Af de mennesker jeg er sammen med. Af en film jeg lige har set. Af ting der sker. Af ting der ikke sker. Af bøger jeg har læst. af andres blogs og sider på nettet b.la. But does it float, Johnnys Bird, Donna Wilson, Mi Confesión, Mia Nolting, Forme-foryou og jeg kunne blive ved forever. Af min familie. Af vejret. Af at lave ingenting. Af at lave alting. Af at se på vandet og af musik.

Hvad er det allerbedste ved at ha’ en blog?
Det er at finde af, at andre end ens mor og bedste veninde synes, det er interessant at følge med i, hvad man laver. Jeg bliver megaglad hver gang, der er en ny kommentar på ét af mine indlæg. Det er ret hyggeligt at tænke på, at der sidder én person på Sjælland (eller på Ærø eller i Skagen for den sags skyld) og læser om mit liv i Kolding.

Hvis du skal sætte toner på din blog, hvilken sang vil du så vælge?
Jeg tror, det må blive det nummer, jeg altid hører, når jeg ikke ved, hvad jeg er i humør til - nemlig Re:Stacks med Bon Iver. For mig er den sang = søndag. Og jeg bliver aldrig træt af at lytte til den.

lørdag den 5. marts 2011

Fødselsdagsfyrværkeri;


For i dag har A fødselsdag. Det bliver fejret med balkanmusik, familietid og kys&kram&kager. Hjertedybt og mangetusind tillykke til ham, som er en gave til os allesammen.

Hvordan udnytter du lørdagens lune solstråler?

torsdag den 3. marts 2011

En haps Fairtrade;


Det er blot en lille bid mere. Jeg faldt over den i Netto, og så sneg den sig forsigtigt ned i kurven blandt sine andre fine Fairtrade-venner. Bananerne og riskagerne. Det var dog kort gensynsglæde, for chokoladen med orange smagte mægtig godt og forsvandt så pludseligt igen.

Udsigt til;


Jeg har et godt øje til vores nye nabo, som er en gammel, rå fabrik, hvor funky firmaer har adresse og bor med det lækreste lysindfald og store, rustikke industrilamper. Jeg lurer jævntligt ind ad vinduerne, når jeg tripper forbi. Ved siden af ligger nogle ældre kongelige ridestalde. Dem viser jeg en anden dag.

Duftende hverdagsmagi fra min mor. Nu hvor vejret svigter, er der brug for andet forårsfyrværkeri.

Mange af bøgerne er allerede pakket i tasken. For vi stikker snart af til det jyske & svigerfamilien i fødselsdagens tegn. Jeg tror, det bliver den rareste weekend meget længe.

onsdag den 2. marts 2011

Onsdagsplaster;


Jeg sætter X ved en god kop kaffe til at kickstarte dagen. Senere er der rygter om uddeling af flødeboller på kontoret.

Hvad udgør dit onsdagsplaster?

tirsdag den 1. marts 2011

Fairtrade-favoritter # 2

Måske nogen kan huske, at jeg tilbage i december hyldede forskellige Fairtrade-produkter i anledning af Urtekrams virtuelle Fairtrade-dag? Her zoomede jeg ind på alt ligefra de gode Pukka-teer til noget så usexet, men brugbart som vat. Nu er det så officiel Fairtrade kampagneuge, og jeg hiver igen et par favoritter frem fra køkkenskabet til inspiration - af den simple grund, at det er ting, jeg kan lide.

# 1: Blåbær-marmelade som smager af blåbær. Den er både god på nybagte pandekager og ovenpå en ostemad.

# 2: Clippers varme kakao er en uforglemmelig mundfuld og lavet af de reneste råvarer. Og så holder den mig varm.

# 3: C-vitaminer i flydende form. Jeg er efterhånden lidt afhængig af den friske smag.

# 4: En fuldstændig undværlig ting herhjemme er vildblomsthonningen. Duften er helt vidunderlig, ligesom farven og smagen rimer på småtingslykke.

I løbet af ugen følger flere glimt af Fairtrade-favoritter. Har du nogle?