torsdag den 28. februar 2013

Rarhedsgaranti


Jeg efterlod cyklen i et solbeskinnet København og er nu på forlænget weekend i det midtjyske hos mine svigerforældre, som jeg sådan har savnet. Der er rarhedsgaranti med lure foran pejsen, myntete, god mad, bananmuffins og besøg i min svigermors børnehave. I morgen venter en tur til dejlige Aarhus hånd i hånd med A.

Sådan en omgang hjælper skuldrene ned, hvor de hører hjemme.

søndag den 24. februar 2013

Det gør mig glad på en søndag #27


En weekend med tid sammen og langsomhed. En weekend i madbilleder. Surdejspizza med kartofler, græskarrisotto, kaffe lavet med kærlighed, flødeboller med hjerter på toppen og saftig inspiration til saftpresseren.

søndag den 17. februar 2013

Det gør mig glad på en søndag #26


Som øko-dulle stepdanser jeg nærmest, når jeg modtager en pakke fyldt med grønne produkter. Økologiske skønhedssager uden dit, dat og dut har for længst vundet mit hjerte og et par meter hyldeplads på badeværelset. Men det er selvfølgelig ikke nok med høje øko-procenter og certificeringer – det skal også virke. Så jeg har testet og kastet huden i en omgang cremet og smørbart økologi fra lettiske MÁDARA.

+ Læs med på Consumer-lab, hvad jeg synes om produkterne.

onsdag den 13. februar 2013

High fives & holdånd


Der er bogstavelig talt kommet fart på mit løberi. Jeg havde ellers ikke forestillet mig, at det var i den mørke tid, at jeg for alvor ville få slidt mine løbesko. Men så skete der det, at verdens sejeste & sødeste kollegaer og jeg lavede en lille løbeklub. Det var mest for sjov, men nu er det blevet en heppende og high five-motiverende en af slagsen.

Vi er tæt på holdtrøjer-tilstande. Og pludselig dukker ord som 'halvmarathon' op, som for bare et par år siden var et fremmedord i min verden, for jeg har ikke 1 % konkurrencemenneske i mig. Løb er pludselig blevet sjovt og basis for brede smil - og jeg kan så godt lide den følelse, der bliver siddende i kroppen efter en pulsbankende løbetur.

+ Fik jeg sagt, at jeg har verdens sejeste & sødeste løbekollager?

søndag den 10. februar 2013

Det gør mig glad på en søndag #25

Hjertehurra på en sneglinsende søndag # lyden af Choir Of Young Believers # morgensummen med kaffe og notesblok # friskpresset grøntsagsjuice med masser ingefær & citron # løbehold og topmotiverende løbecoach.

+ Sødeste søde søndag. God dag til dig!

torsdag den 7. februar 2013

Vintergode øko-dullerier

Nye cremede fugtboostere til min vintertrætte hud og læber. Comfort zone er virkelig en hudgodte, og Ficus Folium læbebalsammen er afhængighedsskabende med den eksotiske duft af ingefær og lime. Allerede uundværligheder.

søndag den 3. februar 2013

Det gør mig glad på en søndag #24

#1: Jeg bliver ør af lykke af at tilbringe en dag i selskab med niecen. Det bedste jeg ved er at være "moster hinda."
#2: Jeg har brugt noget af min søndag på at genlæse jeres kommentarer i forrige indlæg. Det er egentlig ofte med splittelse, at jeg skriver den slags indlæg med ord fra et hjerte i tusind skår. Men jeg er for evigt bekræftet i, at jeg har verdens bedste og mest betænksomme læsere. Tak for hjælp, klap og kærlige tanker.